Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Shërbimi më i ri në EasyPay – Ujësjellës Kanalizime Shkodër

Synimi ynë është të vazhdojmë të shtojmë gamën e shërbimeve utilitare, për t’ju lehtësuar jetën qytetarëve në të gjithë vendin.

Për herë të parë në Shqipëri, tashmë faturat e Ujësjellës Kanalizime Shkodër  mund t’i paguani direkt nga aplikacioni EasyPay ose në të gjitha pikat tona.

Për të gjithë klientët tanë të cilët kryejnë pagesat e tyre direkt nga aplikacioni EasyPay, do të gjejnë më lehtë të kategorizuar në aplikacion faturat e Ujësjellës Kanalizime Shkodër si më poshtë:

  • Ujësjellës Kanalizime Shkodër (Qytet)
  • Ujësjellës Kanalizime Shkodër Fshat

Të gjithë qytetarët e Shkodrës kanë mundësinë, që faturat e Ujësjellës Kanalizime Shkodër t’i paguajnë pranë pikave tona të cilat ndodhen në të gjithë vendin.

Nuk ka me nevojë të prisni në rradhë! Pagesat mund t’i kryeni shpejtë dhe lehtë.

21 Maj, 2019
×
sqShqip